Ga naar hoofdinhoud

Maaltijden

De kinderen eten over de middag in 2 groepen. De leerlingen van het lager eten in de refter. De kleuters eten in de kleuterrefter die zich in de container bevindt achteraan de speelplaats.

Kinderen die over de middag naar huis gaan kunnen op de speelplaats terecht van 13.10. Zij die vroeger komen moeten wachten tussen de twee poorten.

Vanaf de 1e schooldag is er mogelijkheid om over de middag op school te blijven eten. Warme maaltijden zijn mogelijk vanaf 7 september. Vanaf september 2023 kunnen ook vegetarische maaltijden besteld worden. Dit kan enkel voor een hele maand en op aanvraag bij het secretariaat tegen een meerprijs van €0,75/dag. Naast de warme maaltijden is er uiteraard mogelijkheid tot het nuttigen van boterhammen.

Online bestelbon

Vanaf september 2023 kunnen jullie de bestelbon online invullen. Hieronder vinden jullie de link voor de kleuters en de lagere school. Indien de link niet langer geldig is, kunnen jullie steeds het secretariaat contacteren om te vragen of bestellen nog mogelijk is.

Warme maaltijden september

Warme maaltijden oktober